Megvan a harmadik csepeli ékszertolvaj-Videó

Mint arról korábban beszámoltunk, három férfi 2016. február 29-én hajnalban egy XXI. kerületi bevásárlóközpont utcafronti falát egy gépjármű segítségével kiszakította, ily módon bejutottak egy ékszerüzletbe, ahonnan az ott talált ékszereket ellopták.

A férfiak a bűncselekmény elkövetése után autóval elmenekültek a helyszínről. A csepeli járőrök követték a menekülő gépjárművet. A nagy sebességgel közlekedő gépjármű felett a sofőr egy körforgalomban elveszítette az uralmát, és a gépjármű balesetet szenvedett. A három elkövető az összetört autóból kiszállt és futva akartak elmenekülni. Menekülés közben a rendőrök D. Tamást és M. Gyulát elfogták, míg társuk ismeretlen helyre távozott.

 
A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának nyomozói a harmadik elkövetőt beazonosították, ezt követően S. Mihály 24 éves tápiószecsői lakost 2016. november 29-én 10 óra 50 perckor Tápiószecsőn elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség a férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett miatt folytat eljárást, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya a D. Tamás 35 éves tápiószecsői, valamint az M. Gyula 35 éves úri lakossal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást időközben befejezte. A két férfi a bíróság által kiszabott szabadságvesztését tölti a számukra kijelölt büntetésvégrehajtási intézetben.

 

Forrás:police.hu

Szólj hozzá!

Ne feledd,a hozzászólásodért te vagy a felelős!